Advies op maat

Grondige analyse

 

Energeti gaat tot het uiterste om elke klant een correcte en vooral duurzame oplossing te kunnen voorstellen. Hier slagen we enkel in door ter plaatse een gesprek te voeren met de klant over wat de behoeften en wensen zijn en door het gebouw uitvoerig te inspecteren. Deze grondige analyse biedt ons de mogelijkheid om oplossingen te bieden met de hoogst economische en ecologische rendabiliteit.

Advies op maat

 

Energeti biedt de klant via het opgestelde advies een antwoord op alle vragen die te maken hebben met koeling, ventilatie of verwarming voor iedere locatie. Elke aangeboden oplossing is op maat van de wensen en mogelijkheden van de klant en wordt opgemaakt op basis van de grondige analyse. Elk voorstel beschikt over het streefdoel zo economisch en ecologisch mogelijk te zijn.

Installatie naar keuze

 

Wanneer het advies is aangereikt, krijgt de klant de keuzevrijheid in het bepalen wie de installatie uitvoert. Energeti is uiteraard bevoegd om dit zelf te verwezenlijken, maar neemt met evenveel plezier de begeleidende rol op zich wanneer de installatie zal worden uitgevoerd door een andere partij. Wil je het project graag helemaal zelf in handen nemen? Dat kan natuurlijk ook. Energeti levert een grondig adviesplan op waarmee je meteen van start kan gaan.

 

Meer informatie over de installatieprocedure