Wij beloven keuzevrijheid in de installatie

Energeti verzorgt het project van start to finish

 

Op het moment dat het adviesplan is afgerond en wordt afgeleverd aan de klant, krijgt de klant de keuzevrijheid in het bepalen wie de installatie uitvoert. Zo kan je bijvoorbeeld ook Energeti verkiezen als uitvoerende kracht.

 

Energeti is als onderneming niet alleen gespecialiseerd in het analyseren en adviseren van mogelijke klimatisatieoplossingen, maar ook in het plaatsen ervan!

 

Kies je voor Energeti als installateur, dan vereenvoudig je het hele proces voor jezelf. Je hebt namelijk slechts één aanspreekpunt voor al je vragen. Energeti zorgt voor jou en je project van start to finish!

Energeti begeleidt een partner met de installatie

 

Bij de afronding van het adviesplan krijg je de keuzevrijheid in het bepalen wie de installatie uitvoert. Wens je graag samen te werken met een externe partij, maar met de professionele begeleiding van Energeti? Alles is mogelijk!

 

Dikwijls weten onze klanten met welke installateur ze willen samenwerken, alleen hebben ze vaak nood aan de grondige analyse en het uitvoerige advies dat Energeti hen biedt. De nauwe begeleiding die Energeti dan de externe partij aanreikt, zorgt dat de installatie vlot verloopt en er snel kan worden ingespeeld op onvoorziene omstandigheden, zonder dat jij je er zorgen over moet maken!

Ik neem het project over

 

Heb je nood aan een grondige analyse en een uitvoerig adviesplan vooraleer je zelf aan de slag gaat of zelf op zoek gaat naar een installateur? Daar staan wij ook voor open!

 

We laten onze klanten helemaal vrij in het kiezen van de installateur, na de afronding van het adviesplan. Wij zorgen voor een diepgaande analyse van het project en bezorgen je een duidelijk, verklarend dossier met ons uitgeschreven advies, waarmee elke externe partij aan de slag kan gaan.